Loading..

Ring og hør nærmere +45 33 11 06 10
Kontakt IFP

Referencer

Chefsekretæruddannelsen

"Endelig en super effektiv uddannelse specielt for chefsekretærer med opkvalificering om bl.a. nye org.- og ledelsesstrategier. E-learning kombineret med effektive forelæsninger er en genial undervisningsform, som fungerer perfekt i en ellers travl hverdag" 


Borgmestersekretær
Fredericia Kommune

Chefsekretæruddannelsen

"Rigtig god uddannelse med fokus lagt på en masse områder, som jeg kan bruge aktivt i mit daglige arbejde. For alle med en travl hverdag, er det en rigtig god måde at videreuddanne sig på. Jeg har læst og arbejdet præcist, når det har passet mig og min familie. Når man først har gennemgået én E-learning uddannelse, får man lyst til flere." 


Chefsekretær
Electrolux Denmark A/S

Den Store Sundhedskonference

"Konferencen var en inspirerende dag, hvor vi som deltagere, fik lejlighed til at høre om den nyeste forskning, og de nyeste tendenser indenfor ernæring, kost, motion og sundhed generelt blandet med hver enkelt foredragsholders syn på de forskellige emner. Der var en god dynamik mellem oplæg, egne erfaringer og spørgsmål. Engagerede foredragsholdere der hver især er dedikeret vedrørende det arbejde de har, de er meget motiverende og de giver en, en stor lyst til selv at gå hjem og arbejde videre med det både privat og arbejdsmæssigt."

Kantineleder
OK a.m.b.a.

Den Store Sundhedskonference

"Konferencen var sat rigtig godt sammen, der var en rød tråd, startende med de statistiske facts og derefter opfølgning med endnu andre facts, vejledning, råd og motivation. Foredragsholdere supplerede hinanden godt og leverede deres indlæg med inspirerende og sjove fortællinger fra det virkelige liv. I sundhedens tegn var der naturligvis også fysisk aktivitet på programmet. det er ikke hver dag 250 konferencedeltagere laver høje knæløft og danser Gangnam style! Et ægte energi boost på en dag, hvor vi hørte om KRAM, pool-bøjer, tønde-træning, tygge-hygge og IKEA hylder, det bør opleves. Mine forventninger blev indfriet til fulde. Tak for en inspirerende dag!"

Marketing assistent / PA
BESKO A/S

Effektiv CSR integration - Få succes med CSR i praksis

"Yderst spændende og lærerig konferencedag, der gav et klart og inspirerende overblik over de forskellige måder, man som virksomhed rent praktisk kan gribe CSR-indsatsen an så det udover at leve i virksomheden også forankres i selve strategien og pynter på bundlinjen. Tania Ellis formåede på en inspirerende, intelligent og humoristisk måde at give både praktiske redskaber og ny inspiration til hvordan vi kan få sat ord på virksomhedens allerede eksisterende CSR-indsats og ideer til hvordan den kan forankres tæt i virksomhedens strategi. Med indlevelse og praksisorienterede eksempler på CSR i forhold til både de sociale, miljømæssige og økonomiske bundlinjer gik jeg hjem med nye ideer og super inspiration til at arbejde videre med CSR-indsatsen.Bonusser i form af interessante gæsteindlæg fra KMD og IBM, adgang til det omfattende online modul og ikke mindst de dejlige omgivelser på IFP gjorde konferencedagen yderligere fantastisk."

Virksomhedskonsulent
Københavns Erhvervshus

Effektiv CSR integration - Få succes med CSR i praksis

"En spændende og lærerig konference om, hvordan vi som virksomheder kan arbejde mere strategisk med Corporate Sociale Responsibility (CSR). Konferencen var spækket med interessante oplæg, praktisk erfaringsudveksling, givtig dialog og netværksdannelse omkring det at være en samfundsansvarlig virksomhed. Et relevant tema, en yderst engageret underviser samt relevante cases var med til at gøre dagen til en positiv oplevelse. Jeg gik derfra med brugbare værktøjer og inspiration til arbejdet med fortsat at sikre, at vores CSR-initiativer er integreret i det daglige arbejde med at etablere en fast forbindelse mellem Danmark og Tyskland.."

CSR Manager
Femern A/S

Enneagrammet

"Jeg synes Claus Roager var helt utrolig god til at fortælle og formidle budskabet. Jeg er super positivt overrasket over hvad hans input har givet mig af viden om mig selv. Der var ikke et eneste kedeligt øjeblik. Synes han formåede at komme "ud over kanten" på den bedste måde. Michael Groser var også god - og især da vi skulle samarbejde i grupper med de personer der havde samme Enneagram nummer som en selv; gav mit en stor WAUW effekt. Spændende at se og høre at der er andre som er helt som en selv i opfattelser af verden "

Office Manager
Nynas A/S

Enneagrammet

"En meget lærerig dag med mange a-ha oplevelser. Michael og Claus formåede at formidle stoffet på en meget let at forstå måde med deres dejlige humor og ikke mindst gode humør. En dag med meget latter og en større forståelse for at vi som mennesker er forskellige. Jeg vil helt sikkert bringe min nye viden med ind i min hverdag og gøre mig umage med at være den bedste udgave af mig selv. Dette fik jeg nogen gode værktøjer til at gøre på denne konference. En helt igennem fantastisk dag"

Course Administrator
Copenhagen Business School

Excel kursus for begyndere

”Utroligt brugbart, overraskende energifyldt og fedt kursus og en fantastisk underviser. Kurset kan stærkt anbefales til alle, der har ingen eller lille erfaring med Excel. Jeg har nu overgivet mig fuldstændig til Excels fortræffeligheder

HR Chef
Trelleborg Sealing Solutions

Excel kursus for begyndere

Jeg havde lidt erfaring med Excels forunderlige verden, men havde brug for en upbrush i forhold til hvorfor den engang imellem opfører sig som ”et egenrådigt barn.” Vores underviser Henrik Gotha, var utrolig inspirerende, havde en god kombination af ”tavle-undervisning” og små øvelser på egen hånd. Jeg fik mange gode redskaber med til mit ”forhold” til Excel og min interesse var så meget vagt at jeg skyndte mig at tilmelde mig til det øvede hold. Så nu glæder jeg mig til at det bliver d. 9. december.

Forsyningsassistent
Bovia

Excel kursus for øvede

”Jeg var deltager på kurset ”Excel for øvede den 28/09/15” og kan varmt anbefale dette til andre. Selv om man synes man ved meget om Excel, når man bruger det dagligt og noget selvfølgelig også kan siges at være mere nyt end andet for en, synes jeg, vi havde en fantastisk god og lærerig dag i Aarhus sammen med en meget vidende underviser. Kurset var sammensat af både tavleundervisning/gennemgang af et emne og derefter små øvelser for deltagerne, hvilket gav god mening og gav en mulighed for at teste og spørge, for der var nemlig stadig tid til spørgsmål. Super dag!”

Økonomiassistent
Norlund A/S

High Performance Team

"Jeg har netop deltaget i konferencen om High Performance Team. Konferencen blev afholdt af Sebastian Nybo, som havde et super engagement og humør, som gjorde at dagen fløj afsted. Sebastian førte os igennem teori og praksis ift. at opnå et High Performance Team. Da et team jo indeholder forskellige profiler var der også en gennemgang af en personprofilanalyse. Dagen var en blanding af forelæsning, dialog ved bordene og små øvelser ift. egen virksomhed og ift. det videre arbejde med HPT. Udover konferencedagen, så har jeg fået adgang til materiale på IFP`s hjemmeside samt et opslagsværk udarbejdet af Sebastian Nybo. Materialet og inputs fra dagen gør det muligt at komme i gang med at arbejde med HPT."

Leder af specialister
Nordea


MasterClass i Psykologi (PSY) - Virtuel undervisningsform

"Kommunikation", "personlig udvikling", "samspil", etc. er begreber fra psykologiens verden, men det er også begreber, der er stor fokus på i erhvervslivet lige nu.En grundig indsigt i menneskets adfærd, personlighed og følelser er et godt udgangspunkt for at kunne imødekomme morgendagens udfordringer. Psykologi handler bl.a. om, hvordan mennesker tænker, indlærer og handler, og hvordan de omgås hinanden"

3 gode ting!
For det første er det tydeligt, at Institut for Personaleudvikling fortsætter sin linje med kompetente undervisere - og leverede
et modul 1 med ægte begejstring og fagligt højt niveau. Dernæst er den virtuelle undervisningsform fleksibel og meget let at tilgå.
Sidst men ikke mindst, så fungerer den virtuelle undervisningsform godt "live", selvom vi som kursister fysisk kan sidde i både Skagen, Slagelse og Sundeved.
Og det gør, at når en kursist stiller et spørgsmål og bruger "række hånden op" funktionen, da får vi alle glæde af at få et svar. Det er smart! 

 Venligst
Jane Boes

 

High Performance Team

"En konference, som ved en kombination af teori, praktiske øvelser og ikke mindst underviserens egne erfaringer, giver dig værktøjer til at opbygge et High Performance Team. Værktøjer, der også kan tages med hjem og bruges som inspiration i forbindelse med almindeligt gruppearbejde. En meget engageret underviser var med til at gøre konferencen til en rigtig positiv oplevelse. Kan varmt anbefales."

Planlægningsleder
Scandinavian Tobacco Group

High Performance Team

"Konferencen kan helt klart anbefales for dem som vil og ønsker at arbejde med teams og deres udvikling. Sebastian Nybo formår fra første ord at holde forsamlingen med sig i en rejse af team dynamik og team forståelse. Alt sammen med en professionel og meget sjov forklarings tilgang. Det er sjældent at en heldagskonference kan tryllebinde på denne måde. Inden konferencen modtages der litteratur som gennemgås på dagen. Med materialet i hånden, værtøjer og ideer konferencen er man simpelthen klar til at starte når man kommer hjem. Jeg kan og vil derfor gerne anbefale denne konference for alle, ledere og teamcoaches og andre der ønsker en realistisk tilgang til at gøre deres teams High Performance Teams."

Scrum master og Agile Coach
Topdanmark Forsikring A/S

High Performance Team

"Kursusdagen med Sebastian Nybo var helt fantastisk inspirerende. Sebastian Nybo var i høj grad i stand til at formidle indholdet let forståeligt og muligt at omsætte til praksis. Sebastian Nybo fremstår dybt professionel og fagligt meget kompetent, med et glimt i øjet og udpræget humoristisk sans, som resulterede i en god stemning og engagerede deltagere. Det tilsendte materiale - herunder "The Work Book" - er en super indgangsvinkel til hvordan man kan arbejde videre i dagligdagen med at udvikle sit team til et High Performance Team. Helt klart et kursus som jeg kan anbefale andre at deltage i."

Teamleder
Falck Healthcare A/S

High Performance Team

"Forventningerne blev indfriet på bedste vis ved deltagelse på konferencen "High Performance Teams" med en top inspirerende Sebastian Nybo ved roret. Med humor, nærvær og brug af mange konkrete hands on eksempler fra det virkelige liv, formåede han at gøre ofte svært tilgængeligt stof forståeligt, konkret og brugbart. "Klip en hæl og hug en tå" blev der sagt ved konferencens start - og det har jeg gjort og brugt de værktøjer og ideer der supplerer min hverdag bedst muligt og dem var der heldigvis mange af!"

Teammanager
Boxer TV A/S

Hjernen & Læring

"Jeg synes, at alle tre oplæg på konferencen var super interessante og inspirerende på hver deres måde. Troels Kjær og Peter Lund Madsen`s oplæg var videnskabelige og faktuelle og samtidig utrolig morsomme. Der var meget umiddelbar brugbar viden, som let kan integreres i hverdagen og arbejdet med vores borgere. Blandt andet i forhold til hjernetræning og i forhold til at stimulere til adfærdsændringer, og hvorfor det ofte er så svært. Saga`s oplæg var anderledes og meget underholdende. Super godt med inddragelse af skuespillere i forhold til at afspejle, hvordan vi ofte reagerer alt efter personlighedstype og forudsætninger, og hvordan det påvirker os i vores samarbejde. Alt i alt rigtigt brugbart i hverdagen. Mange ting som hurtigt kan integreres i det daglige arbejde både i forhold til borgere og kollegaer."

Sundhedskonsulent
Holbæk Kommune

Hjernen & Læring

"Alle tre oplæg var gode og vedkommende på hver sin måde. På konferencen havde man formået at samle tre meget dygtige formidlere, der samtidig havde solid viden bag sig. Jeg har især haft gavn af eksemplerne på, hvordan vi som mennesker reagerer på arbejdspladsen alt efter type og forudsætninger. Det har blandt andet hjulpet mig til at se min egen personaleledelse i et helikopterperspektiv. Alt i alt havde jeg en meget udbytterig konferencedag, hvor tiden gik stærkt og jeg sidenhen har anvendt en stor del af teorien i praksis."

Viceskoleleder
Bavnebakkeskolen

Konflikthåndtering

"Fortræffelig leder, humoristisk, underholdene og alsidig. Kurset gav inspiration til videre fordybelse af stoffet og man kunne nemt have brugt flere dage i det selskab. Vi var over 100 deltagere som blev holdt tryllebundet af undervisningen. Maden satte det ultimative kolorit på dagen, alt i alt et kursus, jeg varmt vil anbefale."

Stationssygeplejerske
Peqqik

Konflikthåndtering

"Jeg kan varmt anbefale alle, der arbejder med mennesker, at deltage i konference om konflikthåndtering med Sebastian Nybo. Hans vinkel i forhold til, hvordan han anskuer forskellige personlighedstyper var meget rammende og gav mange grin og erkendelser i løbet af dagen. Det var befriende, at sidde i et forum, hvor både ressourcer og svagheder blev i talesat på en fordomsfri måde og det var meget konstruktivt og lærerigt, at vi som deltagere blev inddraget i løbet af dagen. Jeg synes, at jeg har fået et meget stort udbytte af dagen - både personligt, men også som Arbejdsmiljørepræsentant. Det har givet mig nogle anvisninger til, hvordan jeg kan vælge min tilgang til forskellige personlighedstyper således, at jeg ikke ubevidst får optrappet en konflikt, men mere respektfuldt kan møde mennesket ligeværdigt i relationen. "

Visitator
Guldborgsunds Kommune

Konflikthåndtering

"Jeg har deltaget i konferencen: Konflikthåndtering, en meget inspirerende og lærerig dag, hvor jeg også fik mulighed for at lære spillet "konfliktløs" at kende. Spillet er en sjov og anden måde, at lære teorierne at kende, samt de udfordringerne dette medfører. Sebastian Nybo, er en fantastisk formidler og underviser - han formår, at holde tilhørerne fanget og dybt engageret med latter og sjov i kombination med en høj faglighed og en seriøs tilgang til emnet. Jeg kan varmt anbefale denne konference."

Ledende farmakonom
Steno Apotek

Konflikthåndtering

"Kurset var en rigtig god og inspirerende oplevelse. Sebastian Nybo var super engageret og havde god føling med de kursister som deltog. Det sås tydeligt at intet var overladt til tilfældigheder og indholdet i oplægget var meget pædagogisk og nemt at forstå og forholde sig til. De ting vi var omkring kunne nemt omsættes til praksis. Jeg kan varmt anbefale dette kursus"

Egendomsserviceteknikker
Lejerbo

Kost, der øger din fysiske og mentale performance

"Denne konference er meget lærerig og inspirerede. Den indeholder videnskabelig fakta om vitaminer, motion og kost hvor krydderiet er de 4 foredragsholder, der på hver deres måde serverer en platte af læring, der er spiselig. Kan varmt anbefaledes."

Faglærer
CPH West

Knæk et regnskab

"Konferencen ”Knæk et regnskab” har været såvel inspirerende som lærerigt, og har - via en oplagt foredragsholder - bibragt mig indsigt i bogføringens ædle kunst og til læsning og forståelse af et årsregnskab. Herunder også brugbare nøgletal til analyse af regnskabet. Konferencen var passende suppleret med cases til de enkelte dele. Bestemt en konference som kan anbefales til personer, som ønsker bedre indsigt og forståelse af bl.a. årsregnskabet."

Direktør
S&C Entreprise A/S

Kreativ og autentisk ledelseskommunikation

”Velforberedt, indlevende og dynamisk. En på alle måder spændende kursusdag, som har gjort et sjældent godt indtryk på mig. Interessante og reflekteret betragtninger fra start til slut, og fremført med nerve, indlevelse og høj grad af forståelse for deltagernes forskellighed. Bravo!"

Ejendomsmægler MDE. CAND. MERC. (PHIL.) Filialchef City & Frederiksberg
Ivan Eltoft Nielsen

Kreativ og autentisk ledelseskommunikation

"Begge dele var godt. Claus fokuserede primært på de overordnede teoretiske ting, mens Jens var meget praktisk - det er en meget fin kombination. Der er intet jeg ville undvære. Institut for Personaleudvikling er et meget professionelt firma - og jeg har tidligere deltaget i en af jeres kurser, også med godt udbytte. Det var meget fint med opfølgning nogle dage før kurset. Personalet der var i fremmøde til at møde os var yderst professionelle og nærværende. Ros til alle."

Souschef
Roskilde Sygehus

Kreativ og autentisk ledelseskommunikation

"Dette kursus lever i høj grad op til både at være kreativt og autentisk. Jens Arentzen og David Zepernick er begge personligheder, som man mærker og lader sig inspirere af, på en måde hvor det også bliver både tydeligt og tilladt at tage det med sig, man kan bruge. David Zepernicks oplæg giver et bredt billede af, hvad der rør sig på området omkring ledelse og kommunikation, både før og nu, og hans pointer ligger fint op til det der arbejdes med om eftermiddagen med Jens Arentzen. Jens Arentzen må siges at være ret kreativ, og han forstår at gøre emnet både meningsfuldt og vigtigt. Han er intensiv og skabte denne dag stor intensitet og engagement hos deltagerne. Her har man mulighed for en dag, som man mærker.."

Teamleder
Roskilde Kommune

Lederkonferencen 2015 i Odense

"Bedste oplæg var simpelthen alle oplægsholderne - det var godt de var så forskellige. En super god dag, med meget inspiration at tage med hjem."

Centerleder
Aalborg Kommune

Lederkonferencen 2015 i Odense

”Stine Bosse gør det jo altid fremragende, men for at give de andre en chance :-) så var jeg meget begejstret for Jesper Hjulmands indlæg om anderledes og meget personlig lederskab og det samme gælder Bolette Christensen idet hun leverede direkte brugbare redskaber. ”

Marketing Manager
C. C. Jensen A/S

Lederkonferencen 2015 i Odense

”Det er svært at beskrive hvad der var bedst på lederkonferencen. Hver foredragsholder var jo unik i sig selv og de havde alle en inspirerende, underholdende og lærerig måde at formidler deres stof på. En helt igennem super god dag og vi fra Guldborgsund Kommune deltager meget gerne i lignende arrangementer. Tak for i dag.”

Leder af Hjemmeplejen
Guldborgsund Kommune

LEAN - Optimer dine arbejdsprocesser

"Kurset” var fantastisk. Søren Strunk-Sørensen og Jan Høstrup var 2 kompetente herrer, der bestemt var værd at høre på. De øste ud fra deres erfaringer og gav os mange værktøjer og redskaber til at nå målet om tilfredse kunder i hverdagen og samtidig have glade motiverende medarbejdere. Vi havde på forhånd modtaget materiale, så man kunne forberede sig, dog var det ikke et krav at læse igennem inden kursusdagen. Alt blev– på kurset - gennemgået med et hav af deres viden og en god portion humor, så man forlod kurset dybt inspireret og klar til at tage tilbage til sin arbejdsplads med nye øjne. TAK for en god dag!"

Teamleader Facilities
Studios A/S

Ledelseskvalitet og Personligudvikling anno 2015

"Meget interessant konference jeg var til gennem IFP. Jeg er begejstret for den inspiration og for viden til at rejse spørgsmål om min egen forståelse af mit arbejde og til min opgaveløsning. Der er intet klart facit på at håndtere udfordringer, og gennem andres erfaringer kan man blive inspireret. Det var blandt andet med til at gøre denne dag meget inspirerende med 3 meget forskellige oplæg. Der var gode input til nye udtryk for organisering, samt værktøjer til at måle visionen, personlige beretninger om at fejle undervejs i succes og vokse gennem virksomhedens resiliens til at styrke og udvikle medarbejdertrivsel og succes og et inspirerende oplæg med Nicolai Molkte-Leth, som brænder for sin mission her på jorden og deler gerne viden om den succes han bidrager til i sit arbejde. At slutte dagen af med formlen på resultater gav dagen en meget fin afrunding."

Projektleder
JOBINPLACE

Mindfulness

”Dette kursus var virkelig en øjenåbner og jeg kan klart anbefale det. Du får så mange forskellige og brugbare input, så du selv kan vælge hvad der fungerer for dig. Det har været inspirerende og lærende og du kan bruge det i alle aspekter i dit liv. Det er sandt når de siger, at dit liv ikke vil være det samme efter dette kursus :-)”

Student Exchange Coordinator
Explorius

Mindfulness

"I en kompleks verden med mange udfordringer, og hvor der bliver stillet enormt store krav, er det uhyre vigtigt at have fokus på balance og sine inderste værdier. Det er vigtigt at have sig selv med hele vejen igennem. De fleste kender sikkert følelsen af "at have for meget om ørerne". Det kan vi klare i perioder, men hvis disse perioder bliver for langvarige, risikerer vi at komme ud af balance. For at skabe plads til refleksion, er det vigtigt i ny og næ at stoppe op og være mindful, så der skabes plads til at tænke på muligheder i stedet for begræsninger. At være nærværende i nuet er bestemt med til at blive en smadder god udgave af sig selv. Når én selv er god, er det også nemmere at spille andre gode. Derfor ser jeg mindfulness som en vigtig og givtig kunnen. Som en af foredragsholderne så fint sagde: "Det er spændende at blive mindful, når det er stormvejr". Det er netop i "stormvejr" det er nødvendigt at være mindful, så vi igen finder balancen. Foredraget var super godt med mange vigtige pointer i, hvordan vi på nænsom vis håndterer en hektisk hverdag og stadig formår at finde balancen."

Personalekonsulent
Sparekassen Thy

Mindfulness

"En dag med to dybt engagerede oplægsholdere, der virkelig gav inspiration, energi og værktøjer til hverdagens udfordringer. Selv de helt simple øvelser gør en forskel. Jeg er blevet meget nysgerrig på at dykke dybere ned I Mindfulness og anvende det i en til tider hektisk hverdag."

Funktionsleder
SKAT

Mindfulness

"Jeg er leder af en stor daginstitution med 20 ansatte. Jeg ser det som en af mine største opgaver at ” mine” 110 børn får de bedst mulige og pædagogiskfaglige udviklingsmuligheder. Trivsel, nærvær, udvikling og læring skal være i højsæde. Med de krav der også stilles om budgetoverholdelse, personale administration, diverse udviklingsarbejder – kan det godt være svært at følge med. Der er dage hvor mine skuldre sidder godt oppe mellem ørene og hovedet summer når jeg kører hjem. Der er dage hvor møder afløser hinanden og så skal der også lige svares på et par mail. Det var derfor en befrielse med en dag med Sebastian Nybo og Henning Daverne. Mine skuldre kom helt ned. Jeg fik nogle konkrete redskaber som jeg selv kan arbejde videre med. Jeg er fuldt klar over at det kræver et bevidst arbejde fra min side. Men det vil være et arbejde der vil lønne sig i både mit arbejde og min fritid."

Leder
Børnecenter, Ringsted Kommune

Mindfulness

”Jeg har fulgt Sebastian Nybo i mange år. Han er altid engageret og skuffer aldrig. Foredraget var supergodt. Første møde med Henning Daverne. Han tog mig med på en fantastisk rejse, som endnu ikke er slut. Tak for en fantastisk dag :)”

Chefsekretær
Lærernes A-Kasse

Mindfulness

”Sebastian Nybos undervisning var fagligt forankret, humoristisk og interessant. Henning Davernes undervisning var filosofisk, spændende og udfordrende. Begge oplæg var nyttige og gav god mening.”

PA for CEO og Projektleder for HR Development
Udvikling Fyn

Mindfulness

”Jeg synes, at konferencens blanding af teori og praksis var rigtig givtig. Jeg ville ikke have undværet nogle af delene, for de hang godt sammen, både i formiddags- og eftermiddagsseancerne. Det var fint at afprøve forskellige former for meditation.  Jeg blev inspireret af de dygtige og sympatiske undervisere Sebastian Nybo og Henning Daverne til selv at afprøve meditationens dokumenteret gavnlige effekter og har mediteret hver morgen siden konferencen. Jeg er også blevet mere bevidst om at prøve at være mindful i hverdagen. Jeg var alt i alt rigtig glad for at deltage i konferencen - havde en virkelig dejlig dag!”

Direktionssekretær
VestjyskBank

Mindfulness

”Mindfullness-konferencen var for mit vedkommende en kursusdag godt givet ud. De to undervisere var både meget kompetente og fantastisk karismatiske, og gav mig de rigtige værktøjer samt motivationen til at ændre den lille smule på min hverdag, som mindfulness kræver. Jeg har siden da fået en markant mere afbalanceret hverdag og oplever en vedvarende og særdeles positiv effekt af den træning, jeg nu praktiserer hver dag.”

Web-journalist
Femina

MOTIVATIONSDAGEN - Verdens Bedste Arbejdsdag

Der var en meget fin balance mellem oplægsholdernes personlighed og deres indfaldsvinkel, alle var fine formidlere. Jeg har hørt det meste før, men det var meget forfriskende at høre det på nye måder. Gode pointer kan ikke gentages for ofte.

Ensemblechef
Storstrøms Kammerensemble

MOTIVATIONSDAGEN - Verdens Bedste Arbejdsdag

Jeg syntes det hele alt i alt var super. Dejligt med en dag med så meget humor.

Teknisk designer
PRO ventilation

MOTIVATIONSDAGEN - Verdens Bedste Arbejdsdag

Chris MacDonald formåede at formidle svær information på en let genkendelig måde præget af humor. Ydermere formåede han at samle nogle af trådene fra de andre oplæg!”

Byggeleder
Enemærke & Petersen a/s

MOTIVATIONSDAGEN - Verdens Bedste Arbejdsdag

Det er svært at sige, hvilken del der var bedst, da det startede med energi og gang i den, hvorefter det blev roligt og eftertænksomt. Efter frokost var der igen gang i den, og derefter gik det så lidt ned i tempo og sluttede af med et godt grin. Det er derfor ikke til at sige, hvad der var bedst, for det var personlige indlæg, hvor man kan relatere sig til alle og på forskelige niveauer. Det var godt sat sammen.”

Technical product specialist
SIX Financial Information Denmark A/S

MOTIVATIONSDAGEN - Verdens Bedste Arbejdsdag

”To af oplægsholderne på dagen skilte sig ud: Connie - hun var autentisk og ligefrem. Hendes pointer gik rent ind og hun havde passende mængde stof med til den aftalte tid. Chris MacDonald tryllebandt med sin formidlingsform og havde også en enkel letforståelig pointe med.”

Projektleder
Krifa

MOTIVATIONSDAGEN - Verdens Bedste Arbejdsdag

”Connie Svendsen - Hun var fantastisk. Fik alle med i salen. Var fyldt med dejlig humor. Jeg synes det var en fantastisk dag. Der var styr på tingene. En helt igennem vellykket og god dag.”

Chefsekretær
Køge Kommune

MOTIVATIONSDAGEN - Verdens Bedste Arbejdsdag

”Jeg syntes at det var et fantastisk godt program og med en masse humor. De var meget gode til at få folk med. Super godt program, kun pil op ad.”

Planlægger
Skanderborg Kommune

MOTIVATIONSDAGEN - Verdens Bedste Arbejdsdag

"En rigtig spændende og givende dag, med mange gode inputs og oplevelser. En særdeles givende dag."

Sparekassen Sjælland

Motivation, Drivkraft & Energy Management - Chris MacDonald

"Jeg har tidligere kun oplevet Chris MacDonald i en redigeret udgave i tv-programmer som U-Turn og By på Skrump. På Konferencen 'Motivation, Drivkraft og Energy Management' havde jeg fornøjelsen af, for første gang, at møde Chris MacDonald i en ikke redigeret udgave. Her var det tydeligt at ’Motivation, Drivkraft og Energy Management’ er et naturligt omdrejningspunkt for Chris MacDonalds videns- og interesseområde. På en kyndig og engageret måde, førte Chris os gennem dagen. Fra den nyeste udvikling (evidensbaseret) til konkrete værktøjer der kan hjælpe med løsningen af daglige udfordringer. Budskaber blev præsenteret energisk, engageret og inddragende og formidlet med både indlevelse, humor og indsigt. Jeg gik inspireret fra konferencen med mod på selv at prøve nogle af de præsenterede værktøjer af."

HR-partner
SKAT

Motivation, Drivkraft & Energy Management - Chris MacDonald

"Jeg har hørt Chris MacDonald flere gange og hver gang har jeg fået noget med hjem. Chris kan, med udgangspunkt i videnskaben, formidle nogle meget komplekse budskaber på en så overskuelig måde, at det er indlysende, at man skal i gang med at træffe nogle aktive valg. Jeg har dels haft personlig glæde af nogle af de råd jeg fået, men jeg bruger det også i min virksomhed til at sætte fokus på kost, motion, velvære og ikke mindst arbejdsglæde. Jeg kan bestemt anbefale det venlige spark, man får ved at deltage på en konference med Chris MacDonnald."

Adm. Direktør/ CEO
SEB Pension

Motivation, Drivkraft & Energy Management - Chris MacDonald

"Det er med stor begejstring, at jeg har deltaget på jeres konference om Motivation, Drivkraft og Energy Motivation med Chris Macdonald. Jeg kom hjem med masser af lyst til at blive en bedre version af mig selv ift at yde en øget performance med et højere energiniveau og det hele i en skøn og bedre balance med mig selv. Chris Macdonald fremstår autentisk og besidder tydeligvis et stort fagligt fundament, som han på mesterlig vis formår at omsætte til en praktisk hands-on tilgang og på et niveau, som ’almindelige’ mennesker kan forstå og ligeledes efterfølgende bruge i en travl og udfordrende/kompleks hverdag i år 2014, hvor vi som mennesker er udsat for så mange forskellige stimuli, at Chris Macdonald’s ord er midt i en større adfærdsrevolution. Han leverer sine refleksioner og data på en intelligent, inspirerende og humoristisk måde og dagen gik ualmindeligt hurtigt - måske især pga. dette sidste faktum. Jeg gik helt klart hjem med følelsen af at have konkrete værktøjer til at kunne gøre en afgørende indflydelse på mit eget liv – altså blive en bedre leder af og for mig selv. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale jer som kursusudbyder (fysiske rammer etc. var også fuldt ud tilfredsstillende og set-up’et var til UG) og naturligvis også Chris Macdonald som foredragsholder."

Brand Manager
Swatch Group

Motivation, Drivkraft & Energy Management - Chris MacDonald

"Chris MacDonald var en enormt motiverende taler, der med humor og kendskab til sit publikum kunne fange hele salen. Han var i stand til at skabe gode og relevante metaforer for sine pointer, som gjorde det meget håndgribeligt. Det var en meget inspirerende dag."

Nordisk Marketing Manager
Nordisk Film A/S

Motivation, Drivkraft & Energy Management - Chris MacDonald

"Chris MacDonald konferencen, var for mig personlig, overraskende anvendelig på flere niveauer. Med sine imponerende retoriske og performance evner, formåede Chris MacDonald at fastholde mig på kanten af stolen, med spidsede ører og blyant fra start til slut. Et autentisk, ærligt, og både teoretisk og praktisk velfunderet samsurium, af brugbare informationer og værktøjer, til at såvel fastholdelse samt opnåelse af mental ro, balance og glæde. I en verden hvor hverdagen efterhånden kører i et uoverskueligt tempo, burde det være en menneskeret at få adgang til MacDonalds toolbox, så vi alle ville få nemmere adgang til værktøjer som sætter os i stand til at agere og sortere midt i travlheden , så den høje fart ikke ender med at hive tæppet væk under en selv, ens nærmeste, kollegaer eller medarbejdere."

Kontaktchef
DM Partner A/S

Motivation, Drivkraft & Energy Management - Chris MacDonald

"Det var en helt gennemført god dag! Jeg har hørt Chris MacDonald tale om energi og motivation flere gange, og jeg har hver gang fået en masse input med mig hjem. Det er lidt som at få et kærligt men bestemt spark bagi, men ikke bare et spark - også en masse tankevækkende viden og metoder til at komme videre i sit liv - både arbejdsmæssigt og privat. Og så er han utroligt humoristisk og underholdende at høre på - jeg tror, vi grinede mindst 100 gange i løbet af dagen."

Museumschef
Museum Horsens

Motivation, Drivkraft og Energy Management

"Det var helt fantastisk at få så mange timer med Chris MacDonald og den utroligt energiske fremtoning han opretholdt hele dagen. Jeg er ikke i tvivl om, at han véd hvad han taler om og heller ikke at han selv står inde for hvert et ord og hver en påstand. Når samtidig man medtager den muntre og levende præsentation vi blev ”udsat” for, kan jeg kun tænke tilbage på dagen med et håb om at få lejlighed til at opleve noget lige så interessant, spændende og samtidigt formidlet på en sjov måde en anden gang.."

Sekretariatsleder
Institut for Kommunikation

Motivation og Arbejdsglæde

"Konferencen kan klart anbefales. 3 gode indlæg, der supplerer hinanden elegant. Første del med Henrik Leslyes, som har stor indsigt og viden på området, og hans formidling af denne viden er både let tilgængelig og underholdende serveret. Karin Kroghs indlæg var en fin forlængelse af det første indlæg, og byggede videre på samme teorier på samme let tilgængelige og underholdende måde. Begge indlæg giver rigtigt gode anvisninger på hvordan man med rette fokus på sagen, kan bringe forøget arbejdsglæde og positiv tilgang til arbejdet. Helle Heins rundede af med et særdeles godt indlæg. Det gav en rigtig god refleksion i forhold til de medarbejdere man selv har i sit team/afdeling. Alt i alt en super god dag, der gav god og nyttig viden om hvordan man kan bringe øget arbejdsglæde ind i hverdagen."

Business Line Lead
KMD

Motivation og Arbejdsglæde

"Jeg synes at Henrik har en god evne til at gøre noget komplekst meget let forståeligt og ikke mindst brugbart i hverdagen. Det var meget inspirerende. Helles gennemgang af arketyper var meget underholdende og meget præcist. Det var meget fint styret og jeg følte mig tage godt hånd om :)”

Executive Producer / Producent
Warner Bros. International Television Production Danmark

Motivation og Arbejdsglæde

"Det var mit første kursus hos IFP, og på trods af en skepsis fra min side gik jeg fra kurset med armene over hovedet. Foredragsholderne var ekstremt strukturerede og fik på ganske underholdende vis pointerne serveret til os - især Helle Hein var effektiv, ekstremt vidende og yderst underholdende. Hendes betragtninger og viden var knivskarpe og gav en stor indsigt der har gjort en stor forskel i min måde at forstå ledelse på. Stoffet på dagen blev serveret på en måde, der har gjort mig i stand til at videreformidle det til kollegaer, og vi mærker allerede en stor forskel i vores arbejde. Kurset blev afviklet meget tjekket. Vil anbefale det til andre uden at blinke."

CEO
Stjernholm & Co. A/S

MUS - Et strategisk ledelsesværktøj

Jeg havde valgt at deltage med to af mine team ledere, der nylig har fået overdraget ansvar for at gennemføre MUS med medarbejdere. Dagen gav et afsæt for Vores fortsatte arbejde med at udvikle MUS, hvilket også var mit formål med vores deltagelseLeder af PPR
Halsnæs Kommune

MUS - Et strategisk ledelsesværktøj

”Investeringen var virkelig pengene værd! Konferencen er tilrettelagt som et ualmindeligt velanrettet (og lettilgængeligt) overflødighedshorn fyldt med elementære ledelsesredskaber. Medarbejderudviklingssamtaler (behovet, udbyttet og omkostningerne) er rammen for kurset, men ledelsesstrategi -og kommunikation var også gennemgående temaer på en dag, hvor der både var plads til faglige diskussioner samt lærerige indspark og anekdoter fra eksterne foredragsholdere og engagerede kursister i skøn forening. Især Kresten Schultz Jørgensen var en udpræget fornøjelse at opleve ”live”. Han er en smittende oplægsholder - og han underviste med stor motivation, ærlighed og nærvær. Det var i sandhed MEGET inspirerende at opleve.  Jeg er taget styrket fra kurset, og føler mig rustet til dels at vurdere behovet for MUS – dels at afprøve nye muligheder i afholdelsen, både ift. indhold og rammer.”Bureauchef
Mindmill

Nudging på Arbejdspladsen

Jeg synes det hele var yderst relevant og meget spændende. Jeg er helt klart gået fra denne konference meget mere oplyst, tændt af en ny ild og opsat på at lære meget mere om adfærdsøkonomi og adfærdspsykologi - stor anerkendelse til begge undervisere.

Arbejdsmiljøkonsulent
Skanderborg Kommune

Nudging på Arbejdspladsen

”Det bedste var helt klart Pelle Guldborgs oplæg. Inspirerende og motiverende. Gode input og redskaber til at gå i gang. Jeg blev bekræftet i at det vi/DONG Energy gør og har i værksat det seneste halve år vedr. sundhedstiltag falder meget godt i tråd med Pelles tilgang til nudging.”

Kantinechef
DONG Energy

Nudging på Arbejdspladsen

"Det var et utroligt spændende, vedkommende og brugbart oplæg. Pelle Guldborg kunne i den grad føre én ind i sit nudging-univers med eksempler, som alle kunne genkende fra sig selv og sit arbejde. Det var et behageligt og velafbalanceret oplæg, hvor Pelle Guldborg mestrede det at bevæge sig mellem humor og videnskabelighed. Der blev præsenteret meget konkrete redskaber og ideer med høj overførbarhed til både privatliv og arbejdsliv. Oplægget fra Kræftens Bekæmpelse supplerede desuden Pelle Guldborgs oplæg rigtig godt og var i den grad relevant. Det var dejligt at få gode eksempler på, hvordan nudging kan være en ny og bedre intervention i vores alles kamp mod røg, fedt og stillesidende arbejde."

Lektor
University College Syddanmark

Personalejura

"Undervisningen var interessant og relevant og gav en bred viden om emnet på relativt kort tid. Underviserne var utroligt dygtige og engagerede, og der var rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, hvilket gav god indsigt i de mest almindelige problemstillinger. Kan varmt anbefales til alle uanset branche."

Teamleder
Gouda Rejseforsikring

Personalejura

"Jeg var meget glad for at deltage i personalejura konferencen. Jeg har som leder af et lille firma brug for hurtigt og professionelt at indhente viden om mange områder. Denne konference var meget informativ uden at tale hen over hovedet på os, der ikke sidder med området til dagligt. Jeg følte bagefter, at jeg kendte til de områder mit firma skal have strammet op på. Hele konferencen blev afholdt i en behagelig dialog mellem de to talere og os deltagere. Alle vores spørgsmål blev behandlet professionelt og talerne havde en meget høj paratviden på området."

Direktør
Bolls Aps

Personalejura

"Det var et par meget veloplagte advokater/jurister, der havde en rigtig god dialog med os, og et godt og underholdende ping pong imellem dem."

HR Konsulent
AP Pension

Plads i bestyrelsen

" Jeg havde gået og kigget på kurset i et stykke tid. Det som fangede mig var, at jeg netop havde brug for en "teaser" til at få en fornemmelse for, hvilken "størrelse" det er at være et bestyrelsesmedlem, for at kunne tage "springet" selv. Med de 3 forskellige vinkler bestående af bestyrelseselementerne, økonomi og den sociopsykologiske viden rammer "Plads i bestyrelsen" mere end det som der forventes. Det er ydermere, meget inspirerende og motiverende at speakeren er en ung person, meget intelligent og yderst erfaren indenfor bestyrelser. Der var intet ved kurset som var kedeligt, tværtimod så blev jeg inspireret til at tage uddannelsen indenfor bestyrelsesarbejde, som i tilbyder. Og så synes jeg lige at jeg vil nævne at servicen omkring kurset har jeg aldrig set på så højt niveau fra nogen kursusudbyder. Jeg blev rent faktisk ringet op af en sød person dagen inden, for at minde mig om at jeg skulle på kursus. Lokation med vandudsigt og forplejning med den skønneste mad var også lige i øjet. "

Nordic Head of Expert Services
CSC

Plads i bestyrelsen

"Konferencen gav en hurtig tour-de-force gennem de væsentligste udfordringer ved at sidde i en bestyrelse. Det var meget frugtbart og direkte anvendeligt i mit bestyrelsesarbejde, hvor det ikke altid går helt så regelret. Flere emner havde jeg nogen kendskab til men godt at få dem opfrisket. Jeg har efterfølgende brugt konferencen til at følge op på sådanne ting og jeg finder konferencen meget anvendelig. Den gav også god inspiration til de der ønskede at søge yderligere involvering i bestyrelsesarbejde i frivillige såvel som professionelle bestyrelser. Herfra en klar anbefaling."

Henning Høgh Jensen
Afdelingsleder
DTU

Plads i bestyrelsen

"Plads i bestyrelsen konferencen gav mig gode tips til det at sidde i en bestyrelse. Spændende og relevante oplæg både omkring jura, ansvar, pligter og arbejdsopgaver. Jeg lærte, at knække et regnskab på 5 minutter ved hjælp af nøgletal for LARS F metoden (Likviditet, Aktivitet, Rentabilitet, Soliditet og Faresignaler) og hurtigt danne sig et overblik. En konference, som jeg varmt kan anbefale til andre, uanset hvilken bestyrelse du sidder i."

Bogholder
Djurslands Erhvervsråd

Plads i bestyrelsen

”Kurset Plads i bestyrelsen, tiltalte mig da jeg, allerede sidder i to faglige bestyrelser og gerne vil få mere viden om det at sidde i en bestyrelse. Samtidig ønsker jeg at opbygge et netværk og gøre mig synlig, så jeg på sigt kan få flere bestyrelsesposter i private virksomheder. Advokat Jackie Phillips undervisning er inspirerende og giver et godt fundament for fremtidig arbejde i en bestyrelse. Som kvinde er det vigtig opmærksom på sig selv og de kompetencer man har, som efterspørges i bestyrelserne, da posterne komme ikke af sig selv.”

Ledende oversygeplejerske
Køge Sygehus

Positiv Psykologi

"Konferencen har været en øjenåbner for mig, hvor stor betydning positiv energi har på en arbejdsplads for både trivsel, arbejdsindsats og i sidste ende resultatet på bundlinjen. På en arbejdsplads fokusere man for ofte på kun det negative og man hører kun hvis noget er gået galt. Man skal også huske at rose hinanden og fortælle en kollega eller medarbejder at man sætter pris på vedkommendes indsats. Dette gælder både mellem ledelse og medarbejdere og medarbejderne imellem. Konferencen har givet mig nogle værtøjer til at jeg bedre kan fokusere på det positive i arbejdsdagen. Jeg kan varmt anbefale konferencen til andre."

Ingeniør, Energi- og Udvikling
OBH-GRUPPEN

Positiv Psykologi

"Konferencen "Positiv psykologi" kan varmt anbefales. Det er en yderst inspirerende dag, hvor man får input, der har relevant på jobbet og i private relationer. Samtidig er der på konferencen yderst kompetente og inspirerende undervisere. Alt i alt en fantastisk dag. Alle burde deltage på denne konference."

Landbrugskundechef - souschef
Danske Bank

Salgspsykologi

”Hmm; gammel vin på nye flasker? Skulle man have haft den forhåndsopfattelse blev den bid for bid manet i jorden over dagen, som startede med, at kursusleder Jesper Bergstrøm gik rundt og trykkede alle kursister i hånden. Pointen med denne lidt omstændelige indledning viste sig snart for alle, idet håndtrykket ud over selve høflighedsværdien, også gemmer på potentialer som sympati, frasortering og styrkeprøve – det hele perspektiveret kulturelt og historisk. Videre over kropssprog, holdning, stemmeføring og attitude hele tiden garneret af overraskende empiriske fakta og sjove illustrative anekdoter. Jeg fik masser med hjem, som jeg konkret kan bruge i mit salgsarbejde omhandlende de psykologiske mekanismer, der eksisterer i selv den mindste ting. Jesper Bergstrøm er en fremragende formidler og pointen med hans små gimmicks blev ofte bragt op til overfladen gennem mange små og sjove workshops, så vi kursister blev holdt til ilden. En lærerig dag med et spændende mix af salgsfolk fra forskellige brancher, hvilket gav nye og anderledes vinkler på ens egen professionelle hverdag.” 

Salg & Analyse
Dansk Radioreklame

Skriftlig Kommunikation - Optimer din skriveteknik

"Rigtige gode undervisere - stoffet var rigtig spændende og de små anekdoter de flettede ind i stoffet, gør bare at man lige hører lidt bedre efter. Meget kompetente undervisere!"

Marketing Coordinator
CEWE Nordic

Skriftlig Kommunikation - Optimer din skriveteknik

"Mine tekster skilte sig ikke ud og derfor havde jeg brug for hjælp. Hvis du vil optimere din skriftlige online kommunikation på fx website og nyhedsbreve, så kan kurset Skriftlig kommunikation varmt anbefales. Det er begrænset, hvor meget du kan nå at erhverve af ny viden på blot én dag, men Pernille Steensbech Lemée formår både at udvide din horisont, inspirere og komme med mange konkrete eksempler, som du kan gå direkte hjem og implementerer i dit arbejde. Det lykkedes hende at formidle materialet så alle kunne relatere det til vores hverdag. Noget af det vigtigste ved kurset var at man kunne gå hjem og praktisere hvad man havde lært."

Direktionssekretær
Prime Cargo A/S

Skriftlig Kommunikation

”Skriftlig kommunikations kurset er meget anvendelig. Jeg manglede ideer og tips til, hvordan jeg får mine tekster til at skille sig ud og fange læserens interesse med det samme. Dét, at kurset bygger på indsigt om skriveprocessen kombineret med praktiske opgaver (”skriv hurtig” mv.) gav mig en rigtig god ide om, hvordan jeg anvender teknikkerne direkte i mit daglige arbejde. Jeg må sige, at jeg gik fra kurset med inspiration. Flere af kursets modeller er nu printet, hænger på tavlen og er en fast inspirationskilde i min formuleringsproces.” 


Sales Value Generator
Procudan A/S

Sociale Medier & Online Marketing

”Som administrerende direktør for en virksomhed med 20 medarbejdere var det utroligt nyttigt for mig at deltage i Kurset om sociale medier og online marketing. Selv om jeg anvender ekstern bistand i det daglige har jeg med kurset fået en forståelse for de sociale medier, som jeg kan anvende i min fremadrettede prioritering af marketing budgettet. Underviseren var meget kompetent og også kritisk over for de enkelte medier og deres muligheder og begrænsninger. Kurset tog os hele vejen fra de strategiske overvejelser, over de taktiske beslutninger og prioriteringer helt ned til konkrete operationelle anbefalinger omkring anvendelse af de forskellige platforme og værktøjer. Jeg vil klart anbefale kurset til andre topledere, der ønsker at opnå en bedre forståelse for de sociale medier i forhold til deres egen virksomhed. ” 


Administrerende Direktør
Proløn

Stress Management

"Med frygt for kedelig teori omkring Stress blev heldigvis ikke andet end interessant, spændende, tankevækkende og morsomt. Hans Henrik Knopp, vidste hvad han talte om, og underviste i en form som var dybt inspirerende. Han kom omkring rigtig mange ting, og kom også med sine bud på hvilke basale kriterier, som skal være opfyldt ift. at undgå Stress, både i arbejds- og privatlivet. En anderledes tilgang, som byder på en dybere forståelse og som giver mening. Efter en fremragende frokost i fantastiske omgivelser, kom Henning Daverne på banen med både teori og praktiske øvelser. Praktiske øvelser i form af åndedræts øvelser og meditation - find ro og balance - med andre ord Mindfulness. Personligt blev jeg ført tilbage til folkeskolen - for mere end 30 år siden - under meditationen. En meget surrealistisk oplevelse - men på den gode måde. Et godt setup, en fantastisk dag som i den grad er anbefalelsesværdig. Tusind tak for Jeres kompetente måde at afholde dette forløb på, både fra IFP's og de 2 foredragsholderes side."

Afdelingsleder
Radiometer Medical A/S

Stress Management

"Det var en meget inspirerende og lærerig dag for mig. Hans Henrik Knoop fortalte om formiddagen blandt andet om, hvorfor vi reagerer som vi gør i forskellige situationer - med megen humor. Der blev trukket paralleller fra urmennesker og sabelkatte til nutidens travle hverdag på en meget underholdende, men samtidig seriøs og lærerig måde. Vi fik alle stof til eftertanke. Meditation, fokus og positivisme, sammenhæng mellem sind og krop er nogle af nøgleordene fra Henning Daverne. Positive tanker og positiv indstilling kan gøre en stor forskel på din og dine omgivelsers velbefindende. Konferencen har givet mig en bevidsthed om, og værktøjer til, at blive bedre til at fokusere på det positive i hverdagen - både på arbejde og privat. Jeg kan varmt anbefale Stress Management konferencen til andre - det var en super god dag! "

Key-account manager
SeedCom A/S

Stress Management

"Det var befriende, at konferencen ikke indeholdt en opremsning af hvordan stress kan mærkes på og i kroppen. En hel dag med lære om søvnmangel og tricks oplæst fra stressforeningens hjemmeside ville være en gentagelse for alle. Her gik de lige til hhv. årsag og værktøjskasse - det var virkelig fint. Begge oplægsholdere var virkelig interessante, og med stor underholdningsværdi! Godt arrangeret. "

Project Manager
Søfartsstyrelsen

Stress Management

"Jeg deltog i Stress Management konferencen i August 2014, hvilket var en meget positiv og inspirerende dag. Min frygt for, at det ville blive en lang dag med at lytte, blev kraftigt gjort til skamme og det lige fra start. Vi havde en inspirerende formiddag med Hans Henrik Knoop, hvor teorien om reaktionsmønsteret i forskellige situationer, for vi mennesker, blev forklaret og uddybet på en meget lun og humoristisk facon. Efter en dejlig frokost fortsatte Henning Daverne med at bygge videre på teorien. Samtidig introducerede han os til en ny verden med meditation – dette ved at vi deltog aktivt og dermed mærkede virkningen på vores egen krop. Alt i alt en meget inspirerende dag, der gav mange tankevækkende input, som jeg har taget med mig hjem og helt sikkert vil arbejde videre med."

Direktionssekretær
Siemens Wind Power A/S