På konferencen ”Personlig udvikling” har vi fornøjelsen af at få besøg af tidligere jægersoldat, Nicolai Moltke-Leth, der også er kendt som foredragsholder og sportsudøver.

Nicolai Moltke-Leth er uddannet i Forsvaret og cand. scient. soc. I 1996 udgav han bestselleren ”Jo, du kan” om sine erfaringer fra Jægerkorpset og har siden stiftet Anders Lassen Fonden, som belønner en særlig indsats i militæret eller for humanitært arbejde. I dag arbejder han som foredragsholder og direktør for True North, der har specialiseret sig i arbejdet med personlige og sociale kompetencer i unge mennesker.

Det meste af sit liv har Nicolai brugt på at udforske sit potentiale både fagligt og personligt, hvilket bl.a. har ført til gennemførelse af én af verdens hårdeste militæruddannelser, deltagelse i Paris-Dakar (verdens hårdeste bilrally), bjergbestigning i Himalaya, Europa og Afrika samt gennemførelse af to af verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer for hold, Eco-Challenge og Raid Gauloises. Når det kommer til personlig udvikling, findes der ingen bedre inspirator og motivator end Nicolai Moltke-Leth.

Træd ud af din comfortzone
Vil du opnå noget nyt i dit liv, arbejdsmæssigt såvel som privat, må du indstille dig på forandring. Det meste af det, du ønsker, ligger som oftest uden for din comfortzone, og derfor bliver du indimellem nødt til at udfordre dig selv og bevæge dig ud på nye ukendte områder.

Nicolai har det meste af sit liv arbejdet med udvikling af det menneskelige potentiale. Han ved om nogen, hvad det kræver at identificere sit personlige talent – og hvordan man finder styrke til at nå sine mål.

Vi ved alle, hvor svært det kan være at ændre vaner. Nogle vaner er indarbejdet i vores system igennem længere tid, hvorfor der skal helt særlige redskaber til at skifte kurs og opleve at lykkes med at udvikle sig og opnå sine mål gennem nye tillærte vaner. På konferencen ”Personlig udvikling” vil du som deltager derfor få indblik i aktuel forskning og viden om personlig udvikling, hvor Nicolai også vil bringe sine egne personlige erfaringer inden for området i spil.

På dagen vil Nicolai blandt andet give dig redskaber til at:

  • Træde ud af din comfortzone
  • Udforske dit enorme potentiale
  • Tage kontrol over og ansvar for eget liv
  • Blive endnu bedre og endnu dygtigere - hver eneste dag
  • Ændre hæmmende overbevisninger til stærke og positive tanker
  • Ændre dybtliggende vaner og rutiner
  • Hæve din mentale overligger

Vil du opnå noget nyt i dit liv, eller ønsker du at få mere indsigt i, hvordan du kan træde ud af din comfortzone, så deltag på konferencen Personlig udvikling og få ny viden om, hvordan du kan ændre dine vaner og rutiner.

Konferencen afholdes den 30. og 31. maj i henholdsvis København og Århus. Læs mere om programmet samt tilmelding lige her.